مقاله استخراج و مقایسه میزان اولئوروپین از برگ و میوه گیاه زیتون در سه استان گیلان، تهران و فارس

بازدید: 798 بازدید
زیتون

عنوان مقاله: استخراج و مقایسه میزان اولئوروپین از برگ و میوه گیاه زیتون .Olea europaea L در سه استان گیلان، تهران و فارس

نویسندگان: جایمند کامکار*, رضایی محمدباقر, نجفی آشتیانی اکبر, گلی پور مصطفی

آدرس: * موسسه تحقیقات جنگلها و مراتع کشور، تهران، ایران

 


 

ما را در اینستاگرام دنبال کنید:   

zeytoonchi


 

چکیده:
ترکیب های فنلی در میوه زیتون از عوامل مهم ارزیابی کیفیت روغن زیتون تصفیه نشده است. اولئوروپین به عنوان یک ترکیب مهم دارویی گیاه زیتون دارای اثر آنتی اکسیدانی و ضد ویروسی است. در این تحقیق به منظور بررسی میزان ترکیب اولئوروپین، برگ و میوه گیاه زیتون گونه (Olea europaea L.) از سه استان گیلان، تهران و فارس جمع آوری، نسبت به استخراج اولئوروپین با متانول و تعیین میزان آن توسط دستگاه کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا (HPLC) اقدام گردید. میزان ترکیب اولئوروپین در نمونه برگ سه استان گیلان، تهران و فارس به ترتیب با ۳۹۲۱۷، ۳۳۶۶۵ و ppm 31311 در برگ زیتون (بهمن ماه) و در نمونه های میوه به ترتیب ۳۵۳۲۸، ۲۹۷۴۰ و ۲۱۵۶۳ ppm(تیرماه) محاسبه گردید. این مقادیر نشان دهنده تغییر در میزان این ترکیب در نمونه ها می باشد که به ترتیب، نمونه گیلان از بیشترین میزان اولئوروپین سپس تهران و در نهایت فارس از کمترین میزان برخوردار است.

 

مقاله زیتون

دسته بندی آموزش خواص زیتون مقالات علمی
اشتراک گذاری
نوشته های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سبد خرید

هیچ محصولی در سبد خرید نیست.

ورود به سایت