زیتون چی
زیتون چی

زیتون کبابی یک میان وعده بسیار خوش مزه وخوش طعم است که میتوان آن را کنار غذا هم میل کرد.

با این کار می توانید مهمان های خود را شگفت زده کنید.

زیتون کبابی را می توانید به دو روش تهیه کنید.

روش اول

مواد لازم:

زیتون بی هسته یا شکسته: یک کیلوگرم (در صورت استفاده از زیتون شکسته حتما هسته آن را جدا کنید)

سیر: یک حبه

نمک طعام: به مقدار دلخواه

آویشن خشک: چهار قاشق

روغن زیتون: یک استکان یا یک لیوان ( از روغن زیتون درجه یک استفاده کنید)

فلفل تند قرمز: ۴ عدد یا یک قاشق چای خوری پودر فلفل قرمز یا از فلفل دلمه ای قرمز تند استفاده کنید

فلفل سیاه: نصف قاشق چای خوری

بعد از تهیه موارد بالا زیتون ها را بشوید و بعد آن ها را روی صفحه توستر یا دستگاه گریل بریزید و دقت کنید زیتون ها روی هم نباشند و آن ها را ازهم جدا کنید.

در این روش از زیتون سیاه استفاده نکنید!

بعد از قرار دادن زیتون ها داخل توستر یا صفحه گریل حالا صفحه را به آرامی ببنید سعی کنید مقداری فشار وارد کنید تا زیتون به خوبی کباب شود.

خب بعد از انجام این کار حالا زیتون را در دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد به مدت ۱۰ دقیقه حرارت دهید صبر کنید تا زیتون کبابی شما آماده شود.

البته هر از گاهی زیتون ها را نگاه کنید له نشوند یا به خوبی کباب شوند.

بعد از کباب کردن زیتون ها شما میتوانید فلفل قرمز های خود را که از قبل خورد کرده اید را داخل توستر یا صفحه گریل بریزید و کباب کنید

حالا وقت ریختن زیتون های کبابی داخل یک ظرف شیشه ایی خوشگل هستش منتهی قبلش ظرف را به خوبی بشوید.

بعد از ریختن زیتون کبابی داخل شیشه حالا نوبت فلفل های کباب شده و سیر هستش در اینجا بسته به سلیقه خودتان میتوانید سیر را هم ریز تر کنید و بعد داخل شیشه بریزید.

مراحل بالا را که انجام دادید حالا وقت آن است که آویشن خشک را به آن اضاف کنید.

بعد از اتمام کار درب ظرف را ببندید و به خوبی تکان دهید. درب ظرف را بازکنید و روغن زیتون را به آن اضاف کنید بعد از اضافه کردن روغن زیتون درب ظرف را ببندید و دوباره تکان دهید تا روغن زیتون به خورد تمام مواد داخل ظرف برود.

خب کار تمام شد فقط مقداری صبر کنید تا آماده شود.

هنگام نگهداری سعی شود جای تاریک باشد داخل یخچال نگذارید کنار اجاق گاز قرار ندهید چون روغن زیتون نسبت به نور و دما به شدت حساس هستش.

اگر میخواهید زیتون کبابی را مدت زمان بیشتری نگهدارید سعی کنید روغن زیتون بیشتری داخل ظرف بریزید تا روغن زیتون به خوبی روی زیتون های کبابی را بپوشاند.

حالا زیتون کبابی شما آماده است.

لذت ببرید.

روش دوم

این روش بسیار ساده هستش در این روش نیازی به توستر یا صفحه گریل نیست یا اگر در مسافرت به سر میبرید میتوانید زیتون کبابی خود را تهیه کنید.

مواد لازم:

زیتون بی هسته: یک کیلو گرم میتوانید از زیتون سیاه بی هسته هم استفاده کنید ( در صورت استفاده از زیتون شکسته حتما هسته آن را جدا کنید)

روغن زیتون: یک قاشق

سیر: یک حبه

نمک طعام: به مقدار دلخواه

فلفل تند قرمز: ۴ عدد یا یک قاشق چای خوری پودر فلفل قرمز یا از فلفل دلمه ای قرمز تند استفاده کنید

فلفل سیاه: نصف قاشق چای خوری

فویل آلومینیوم

بعد از تهیه موارد بالا حالا زیتون ها را داخل فویل بریزید بعد فلفل را اضاف کنید و بعد سیرخورد شده را و مقدار کمی روغن زیتون اضاف کنید.

حالا فویل را به خوبی تا بزنید تا زیتونی بیرون نماند وحرارت به صورت مستقیم به زیتون نرسد بعد کمی تکان دهید.

فویل را روی باربیکیو یا آتش یا اجاق گاز خود قرار دهید و بگذارید ۱۵ دقیقه حرارت ببیند.

حالا زیتون کبابی شما آماده است.

لذت ببرید.

آموزش طرز تهیه زیتون کبابی همراه با فیلم

منبع: کانال یوتیوب POV Italian Cookin و Figen Ararat

اشتراک گذاری Telegram Facebook WhatsApp Twitter

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

code