زیتون چی
زیتون چی

فیزیولوژی پس از برداشت زیتون

برداشت زیتون
برداشت زیتون

میوه ها و سبزیها از جمله مهمترین محصولات باغی ، صیفی هستند که نقش مهمی در تامین نیاز غذایی انسان بازی می کنند. این گروه از محصولات به دلیل داشتن رطوبت زیاد فسادپذیر هستند.
بخش عمده آنها حدود ۵ الی ۵۰ درصد از آنها پس از برداشت از بین می روند. این ضایعات را می توان با اجرای عملیات صحیح در دوره ی قبل از برداشت (در باغ یا مزرعه) و پس از آن ، حذف نمود.

زیتون نیز از گروه میوه های روغنی تازه است که بسیار مستعد می باشد که به دلایل زیر قابلیت رسیدگی در انبار را ندارد:

  • میوه زیتون نافرازگرا است
  • عدم تولید اتیلن درونی
  • عدم پاسخ به اتیلن خارجی

شناخت عوامل موثر بر کیفیت زیتون تا حد قابل توجهی میزان ضایعات زیتون را به حداقل می رساند.

موضوعات دیگری که در این مقاله مشاهده خواهید کرد:

  • شناخت عوامل موثر در کیفیت زیتون
  • تعیین زمان برداشت به منظور روغن کشی
  • معیارهای زمان برداشت به منظور روغن کشی
  • شاخص رسیدگی زیتون
  • برداشت زیتون
  • حمل و نقل زیتون
  • نگهداری و انبار داری زیتون
  • خصیصه های منفی و مثبت

 

دانلود رایگان متن کامل مقاله :

آموزش زیتون

سمیه عرب
کارشناس صنایع غذایی
هد پنل ارزیابی حسی استان گلستان
نایب رئیس انجمن زیتون استان گلستان

اشتراک گذاری Telegram Facebook WhatsApp Twitter

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

code