مقاله اثر دوره زمانی استفاده از برگ زیتون در جیره غذایی بر عملکرد، فراسنجه های خونی و ناهنجاری متابولیکی آسیت در جوجه های گوشتی

بازدید: 982 بازدید
زیتون

عنوان مقاله: اثر دوره زمانی استفاده از برگ زیتون در جیره غذایی بر عملکرد، فراسنجه های خونی و ناهنجاری متابولیکی آسیت در جوجه های گوشتی

نویسندگان: ورمقانی صیف علی*, بسطامی فرزاد, اکبری قرایی محمد

آدرس: * بخش تحقیقات علوم دامی، مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی ایلام، سازمان تحقیقات آموزش و ترویج کشاورزی، ایلام، ایران

 


 

ما را در اینستاگرام دنبال کنید:   

zeytoonchi


 

چکیده: اثر تغذیه برگ زیتون در هفته های مختلف دوره پرورش بر عملکرد و ناهنجاری متابولیکی آسیت با استفاده از تعداد ۳۳۶ قطعه جوجه گوشتی نر سویه آرین در قالب طرح کاملا تصادفی با شش تیمار، چهار تکرار و ۱۴ پرنده در هر تکرار به مدت ۴۲ روز بررسی شد. جیره های غذایی بر اساس توصیه های جوجه گوشتی آرین در سه دوره زمانی و با استفاده از سطوح صفر (شاهد) و یک درصد برگ زیتون در هر دوره تهیه شد. تیمارهای آزمایشی عبارت بودند از: جیره شاهد، تغذیه جیره حاوی یک درصد برگ زیتون از یک تا ۱۴ روزگی، جیره حاوی یک درصد برگ زیتون از یک تا ۲۱ روزگی، جیره حاوی یک درصد برگ زیتون از یک تا ۲۸ روزگی، جیره حاوی یک درصد برگ زیتون از یک تا ۳۵ روزگی و جیره حاوی یک درصد برگ زیتون از یک تا ۴۲ روزگی. اثر تیمارهای آزمایشی بر وزن زنده پایان دوره آزمایش، مصرف خوراک و ضریب تبدیل غذایی معنی دار نبود. تلفات ناشی از آسیت در پرندگانی که در دوره یک تا ۱۴ و یک تا ۴۲ روزگی با جیره یک درصد برگ زیتون تغذیه شده بودند کمتر بود (۰۵/۰

 

مقاله زیتون

دسته بندی آموزش خواص زیتون مقالات علمی
اشتراک گذاری
نوشته های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سبد خرید

هیچ محصولی در سبد خرید نیست.

ورود به سایت