عنوان مقاله: بررسي مقايسه اي استخراج عصاره فلفل قرمز به روش هاي امواج فراصوت و حرارتي و تاثير آن بر پايداري اکسايشي روغن زيتون بکر

نویسندگان: دهله اي زهرا, فهيم دانش مريم*, سحري محمدعلي

آدرس: * گروه علوم و صنايع غذايي، دانشگاه آزاد اسلامي، واحد شهر قدس- شهريار

 


 

ما را در اینستاگرام دنبال کنید:   

zeytoonchi


 

چکیده:
لطفا براي مشاهده چکيده به متن کامل (PDF) مراجعه فرماييد.

 

مقاله زیتون

اشتراک گذاری

مطالب مرتبط

دیدگاهی بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

*

code