مقاله جداسازی باکتری های تولیدکننده آنزیم لیپاز از زیتون و بررسی اثر پارامترهای گوناگون بر تولید آنزیم در تخمیر حالت جامد

بازدید: 798 بازدید
زیتون

عنوان مقاله: جداسازی باکتری های تولیدکننده آنزیم لیپاز از زیتون و بررسی اثر پارامترهای گوناگون بر تولید آنزیم در تخمیر حالت جامد

نویسندگان: مرادی سمیرا, رضوی سیدهادی*, موسوی سیدمحمد

آدرس: * دانشکده مهندسی و فناوری کشاورزی، پردیس کشاورزی و منابع طبیعی، دانشگاه تهران

چکیده:
باکتری باسیلوس هوازی، مزوفیل، و لیپولیتیک (فعالیت آنزیمی (۴۰U/ml از نمونه عصاره زیتون جداسازی شد. سویه جداسازی شده براساس مشخصات مورفولوژیکی و شیمیایی و ازطریق روش ملکولی توالی یابی ژن ۱۶ S rRNA شناسایی شد. تاثیر سوبسترای جامد (هسته انار آسیاب شده، هسته انگور آسیاب شده، و دانه گشنیز آسیاب شده به عنوان سوبسترای جامد استفاده شدند)، اندازه ذرات سوبسترا، محتوای رطوبت، و سرعت چرخش به عنوان فاکتورهای تاثیرگذار بر تخمیر حالت جامد بررسی شد. فعالیت آنزیمی بهینه ۱۲۰U/ml از محیط کشتی حاوی(w/w) 3 درصد عصاره دانه گشنیز آسیاب شده، ۱۰g/l1 عصاره مخمر، ۲۵g/l روغن زیتون، محتوی رطوبت ۷۰ درصد، و سرعت چرخش ۱۷۰rpm بعد از ۲۴ ساعت گرمخانه گذاری به دست آمد که فعالیت آنزیمی در مقایسه با حالت قبل از بهینه سازی ۳.۰۷ برابر افزایش یافت.

 

مقاله زیتون

دسته بندی آموزش مقالات علمی
اشتراک گذاری
نوشته های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سبد خرید

هیچ محصولی در سبد خرید نیست.

ورود به سایت